Foto

"Conferinta Sectorului 1 - Mihai Nedeff" la final

Dupa trei zile pline cu baschet, prima editie a competitiei “Conferinta Sectorului 1 – Mihai Nedeff” si-a desemenat castigatorii in prezenta legendelor baschetului romanesc si a reprezentantilor forului de specialitate. In finala turneului gazduit de sala de sport a Colegiului National “I.L. Caragiale” din Bucuresti , echipa “Crossover” pregatita de fostele glorii Petre Branisteanu si Marin Braboveanu s-a impus cu un zdrobitor 75-26,  in fata formatiei “Magic Balls” antrenata de Alexandru Vinereanu si Florentin Ermurache.  Locul al treilea a revenit echipei “Visatorii”, condusa in teren de de tanarul jucator al echipei nationale U20, Dan Ioan, dupa o victorie in extremis, cu scorul 81-65, in fata echipei “The Black Team” antrenata de Constantin Ioan, fostul selectioner al Romaniei de la inceputul anilor 2000.

Ultimele doua meciuri ale turneului au fost si cele mai disputate, cupele si medaliile scanteietoare de pe masa luand ochii pustilor dornici sa joace un baschet de calitate.
Primul meci al zilei jucat intre formatiile “Visatorii” si “The Black Team” a adus in fata spectatorilor o lupta inedita la nivelul bancilor tehnice: mult mai experimentatul antrenor Constantin Ioan, a luptat contra tanarului jucator Dan Ioan, pentru ocuparea ultimului loc de pe podium. Surprinzator, victoria a revenit “juniorului”, chiar daca inceputul de joc a apartinut celor de la “The Black Team”.

Finala a reprezentat un alt duel  extrem de asteptat: stelistul Petre Branisteanu  si-a condus echipa  (“Crossover”) impreuna cu Marin Braboveanu pentru castigarea ravnitului trofeu tocmai intr-un meci contra echipei “Magic Balls”, antrenata intens de  dinamovistului Alexandru Vinereanu si de Florentin Ermurache.  Castig de cauza a avut echipa  “Crossover”la o diferenta de 49 de puncte, lucru care a consfiintit finalul primei editii a “Conferintei Sectorului 1 – Mihai Nedeff.”

Foarte incantati de turneul final, liceenii care au evoluat in acesata competitie au acordat scurte impresii despre aceasta initiativa realizata de Federatiea Romana de Baschet in parteneriat cu Primaria Sectorului 1:

Vlad Georgescu, jucator “Visatorii”:
“Mi-a placut foarte mult acest turneu pentru ca am avut ocazia sa joc mult baschet, alaturi  de  prietenii mei.”

Vlad Stoia, jucator “The Black Team”:

“A fost o idee foarte buna realizarea unui astfel de turneu, organizarea a fost de apreciat si ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc alti jucatori si alte moduri de pregatire. Multumim Federatiei Romane de Baschet si Primariei Sectorului 1!”
 
 
 
 
 

Parteneri